FAF
Interesat më të mira mikrofinancuese!
FAF
Sllogan ketu jo shume i gjate...

Në përputhje me nenin 7 të ligjit nr.119/2014 “Për të Drejtën e Informimit” është përgatitur programi i transparencës për shoqërinë “Shoqëria e Parë Financiare e Zhvillimit - FAF” sh.a.. Ky program përcakton kornizën ligjore të veprimtarisë së shoqërisë në kuadër të ligjit nr.119/2014 “Për të Drejtën e Informimit”(LDI).
Ky program vlerësohet si një mënyrë konkrete përmes së cilës Shoqëria e Parë Financiare e Zhvillimit - FAF sh.a.  ndërton dhe rrit transparencën në punën e tij institucionale, nën garancinë e LDI-së. “Shoqëria e Parë Financiare e Zhvillimit - FAF” sh.a. do të përditësojë herë pas here Programin e Transparencës, në përputhje me pikën 2 të nenit 5 të LDI-së. Programin e transparencës do ta gjeni duke klikuar në linkun ne vijim: Programi i Transparencës.

Koordinatori për të drejtën e informimit i Shoqëria e Parë Financiare e Zhvillimit - FAF

Znj. Gilda Hoxha
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Adresa; Rruga ''Dervish Hima'' Nr.4, Tiranë
www.faf.al
Orari: E hënë- E premte 08:00–16:30

 

 

Kontakt

Adresa: Shoqëria e Parë Financiare e Zhvillimit, Rruga Elbasanit 178/1 , Sauk , Tiranë, Shqipëri
E-Mailinfo@faf.al
Tel/Fax: +355 4 2 223937

 Credits ADV Digital Solutions