FAF
Interesat më të mira mikrofinancuese!
FAF
Sllogan ketu jo shume i gjate...

Shoqeria e Parë Financiare e Zhvillimit shpall për shitje, pronat e meposhtme:

1.  Arë me sipërfaqe totale 1500 m2 me adresë: Spathar – Librazhd.

2.  Arë me sipërfaqe totale 600 m2 me adresë: Spathar -  Librazhd.

3.  Arë me sipërfaqe totale 1000 m2 me adresë: Spathar – Librazhd.

4. Truall me sipërfaqe totale 300 (treqind) m2, nga kjo Truall me sipërfaqe totale 300 (treqind) m2 dhe ndërtesë me sipërfaqe 41 (dyzet e një) m2, me adresë Glinë – Gjirokastër.

 

Kontakt

Adresa: Shoqëria e Parë Financiare e Zhvillimit, Rruga Elbasanit 178/1 , Sauk , Tiranë, Shqipëri
E-Mailinfo@faf.al
Tel/Fax: +355 4 2 223937

 Credits ADV Digital Solutions